Zarejestruj się jako sprzedawca i zacznij korzystać z portalu już w kilka minut!
Serwuje kuchnię polską oraz kuchnię przedwojennego Wrocławia. Inspiracją były książki znanego wrocławskiego pisarza Marka Krajewskiego. Jego główny bohater Eberhard Mock był przedwojennym policjantem i miłośnikiem kuchni wrocławskiej. Inspiracji szukamy również w książce „Kuchania Wrocławia” Grzegorza Sobela – historyka z Uniwersytetu Wrocławskiego który bada zwyczaje kulinarne przedwojennych wrocławian.
Produkujemy trzy rodzaje nalewek: Wrocławska Kminkówka, Dereń i Rokitnik.
Przywróć domyślne ustawienia | Podświetlenia linków Podświetlenia linków |
Wielkość czcionki Średni tekst Duży tekst Bardzo duży tekst | Odstępy Małe odstępy Większe odstępy Duże odstępy |
Przyjazny dla dyslek... Przyjazny dla dyslek... | Kursor Duży kursor Przedownik do czyt.. |