Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich.Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Restauracja Wrocławska

O nas

Serwuje kuchnię polską oraz kuchnię przedwojennego Wrocławia. Inspiracją były książki znanego wrocławskiego pisarza Marka Krajewskiego. Jego główny bohater Eberhard Mock był przedwojennym policjantem i miłośnikiem kuchni wrocławskiej. Inspiracji szukamy również w książce „Kuchania Wrocławia” Grzegorza Sobela – historyka z Uniwersytetu Wrocławskiego który bada zwyczaje kulinarne przedwojennych wrocławian.

Produkujemy trzy rodzaje nalewek: Wrocławska Kminkówka, Dereń i Rokitnik.

 

 


Pomysł na biznes:

Masz misją jest odkrywanie starych przepisów na dania i alkohole, które były kiedyś serwowane we Wrocławiu.

Czym wyróżniają się nasze produkty?:

Nalewki, które produkujemy są w 100% naturalne, ręcznie robione.

Produkty:

Nalewki: Wrocławska Kminkówka Dereń Rokitnik

Doradztwo w sprzedaży:

Posiadamy wykfalifikowaną kadrę pracowników

Usługi:

Jesteśmy restauracją, ale również prowadzimy sklep z naszymi nalewkami, winami z dolnośląskich winnic, jak i cydrami, miodami pitnymi i piernikami wrocławskimi.

Dowód społeczny:

Jesteśmy członkami stowarzyszeń:Wrocławska Organizacja Turystyczna Dolnośląska Organizacja Turystyczna Dolnośląska Izba Turystyki Izba Turystki Rzeczypospolitej Polskiej

Menu dostępności ✖

Przywróć domyślne ustawienia

Podświetlenia linków

Wielkość czcionki

Odstępy

Przyjazny dla dyslek...

Kursor