Migdały w czekoladzie białej 80g – Laro Bakalie

Migdały w czekoladzie białej 80g – Laro Bakalie

12.99 

ul. ul. Paczkowska, 4,
57--230 KAMIENIEC ZABKOWICKi

Dane kontaktowe:
Telefon: 533866599
Adres e-mail: [email protected]

Zobacz wszystkie produkty sprzedającego

Wygodna płatność

Szybkie i bezpieczne płatności online,

Bezpieczeństwo

Wszyscy sprzedawcy są weryfikowani

Jakość

Stawiamy wyłącznie na wysokojakościowe produkty regionalne.

Parametry produktu

Opis

Migdały w czekoladzie białej 80g

Odkryj nasze migdały w białej czekoladzie! To nie tylko pyszna przekąska, ale także hołd dla zdrowia i dobrej jakości. Nasze migdały, otulone najwyższej jakości białą belgijską czekoladą, to połączenie, które zadowoli Twoje podniebienie. Gotowy na wyjątkowy smak? Spróbuj już teraz!

Termin przydatności: 12 miesięcy

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

Identyfikacja

Surowce
Składniki produktuUdział procentowy (%)
Czekolada biała  (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory (lecytyny (z soi), polirycynooleinian  poliglicerolu), aromat).74
Migdały prażone25
Środek nabłyszczający

( substancja glazurująca-guma arabska, cukier, syrop glukozowy )

1

Wartość odżywcza

ParametrWynik (na 100g)w porcji 25 g% RWS[2]  w porcji
Wartość energetyczna2289 kJ

547 kcal

572 kJ

137 kcal

7 %
Tłuszcz35 g8,9 g13 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone15 g3,9 g20 %
Węglowodany51 g13 g5 %
w tym cukry47 g12 g13 %
Białko8,7 g2,2 g4 %
Sól0,2 g0,05 g1 %

[1] Wartości odżywcze określone na podstawie wewnętrznej dokumentacji firmy.

[2] Zalecane/ wskazane dzienne spożycie dla osoby dorosłej. Indywidualne zapotrzebowanie na poszczególne składniki odżywcze może być wyższe lub niższe, zależnie od płci, wieku, poziomu aktywności fizycznej i innych czynników.

Rma sugerowane przez DPR

Inne produkty sprzedającego
Menu dostępności

Przywróć domyślne ustawienia

Podświetlenia linków

Wielkość czcionki

Odstępy

Przyjazny dla dyslek...

Kursor